Likheten mellan motion och kvalitetssäkring av IT-system.

Nästa år skall jag börja motionera/röra mig mera. Eller efter semestern skall jag ta tag i det här med mera motion. Jag vill göra det för jag vet att jag troligen kommer att må bättre, orka mera, vara på bättre humör, helt enkelt livskvalitet.

Om jag nu övervinner svårigheten att dra på mig joggingskorna å ut i skogen, eller friskis o svettis passet å passa tiden, ta mig till simhallen innan dom stänger , etc. så har jag kommit igång. Kan jag nu också göra dessa aktiviteter repeterbara så är det bara att gratulera.

Nästa steg är att se till så att jag inte tar i för mycket, tränar över min förmåga, skador kommer då som ett brev på posten (hm i dessa kvalitetsproblem med distribution av post är detta nog ett uttryck som kommer att försvinna 😉 ) Men klarar jag mig igenom och tränar efter min förmåga och ökar kapaciteten kontrollerat så märker jag hur allting blir lättare i min tillvaro.

Nu mår jag så bra att det vore dumt att sluta motionera/röra sig mycket och belöningarna duggar tätt jag orkar mera och känner mig upprymd i mitt arbete.

 

Vi på Lights In Line vet att du vet att kvalitetssäkring av dina IT-system gör att dessa kommer att må bättre och du själv som ansvarig då kommer att må bättre.

Vi ser till så att du inte överarbetar och tar i för mycket med kvalitetssäkringen (prestandatest-övervakning i produktion), vi hjälper dig också att komma igång och hjälper dig över trösklarna (som oftast inte är så höga som man tror)

Vi sporrar dig och hjälper dig att fortsätta kvalitetssäkringen och du kommer att må bra efter allt beröm från användare och ledning. Och framför allt kommer du mår bra eftersom du har koll på hur många som besöker dina webbplatser, besökarnas upplevda svarstider, att din applikation/servrar är rätt dimensionerade. Och framför allt, du vet att din applikation klarar av x samtidiga användare utan att systemet kraschar.

Och sedan har du kontakt med ett företag som har förmåga att hjälpa dig med analys och hjälp av eventuella prestandaproblem, det blir din bonus,

Kontakta oss så kan vi som din personlige tränare kanske lägga upp en plan tillsammans.

Bo Svensson

070-5940948


Publicerat

av


Har du koll på din webbplats prestanda och tillgänglighet?
Känner du dig osäker
så är du inte ensam!

Ladda ned vår brochyr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om artiklar, nyheter, mm.


Följ oss på sociala medier

Senaste artiklarna