Nu är det snart dags för det första nyhetsutskicket

I början av oktober går vi ut med kanalen e-post och berättar om vår tjänst e2e-light.

Själva basen i e2e-light baseras på vår stabila övervakningsmotor som under flera år hjälpt våra kunder i kvalitetssäkringen av deras IT-system.

Vi har nu paketerat e2e-light i en tjänst som gör att du som kund får en låg tröskel avseende pris och egen insats vid övervakning av ditt IT-system.

Förutom att du får resultatet av din webbplats varje månad , kan du även jämföra ditt resultat med 100 andra webbsiter som vi också mäter kontinuerligt.

Du kan välja att ha kvar denna basplattform eller utöka tjänsten så att den klarar av alla dina mätningar för att kunna ha ett aktivt SLA (service level agreement)

Det här inlägget postades i Nyheter, Pressmeddelanden av Bo Svensson. Bokmärk permalänken.
Bo Svensson

Om Bo Svensson

Grundare och VD för Lights In Line, har mycket lång erfarenhet av att leda arbete inom test och kvalitetssäkring: “Genom mitt mångåriga arbete som IT-chef, ledare/ teknisk projektledare inom offentlig-, handel-, industri- och IT-konsultorganisationer/företag förstår jag vikten av att i tid göra kvalitetssäkring av IT-system. Sedan flera år tillbaka har jag arbetat fram metoder inom detta område och genom Lights In Line AB så erbjuds dessa som tjänster. Mitt mål är att våra kunder genom proaktivitet skall tjäna pengar på att utnyttja de tjänster inom kvalitetssäkring som vi erbjuder”.