Blir prestandan bättre i Molnet ?


Det är förvisso sant att molnet är fantastiskt då det snabbt gäller att öka prestandan för din applikation genom att öka serverkraften. Dock baseras detta på att din applikation är skalbar, dvs kan tillgodogöra sig kraften av mer hårdvara. Det händer dock att applikationen inte är skalbar och då kommer du ”elda för kråkorna” , alltså du ökar kostnaden för drift av applikationen men får inte bättre prestanda.

Genom :

prestandatester så ser du om din applikation är skalbar, det är ju en process du bör utföra kontinuerligt.

monitorering av antalet transaktioner/samtidiga användare samt svarstiden för transaktionerna/användarna så får du bra koll på din prestanda i produktion.

Vi på Lights In Line har lång erfarenhet av prestandatester och monitorering  och säljer detta som tjänster. Det innebär att du betalar en fast kostnad månatligen, inga ”initialkostnader” tillkommer.

Våra kunder prenumererar på dessa tjänster och finns inom de flesta branscherna.

Vill du veta mera ?

Kontakta Bo Svensson 070-5940948 eller Christian Gerdes 070-2209828 , så berättar vi  gärna mera.

Det här inlägget postades i Nyheter av Bo Svensson. Bokmärk permalänken.
Bo Svensson

Om Bo Svensson

Grundare och VD för Lights In Line, har mycket lång erfarenhet av att leda arbete inom test och kvalitetssäkring: “Genom mitt mångåriga arbete som IT-chef, ledare/ teknisk projektledare inom offentlig-, handel-, industri- och IT-konsultorganisationer/företag förstår jag vikten av att i tid göra kvalitetssäkring av IT-system. Sedan flera år tillbaka har jag arbetat fram metoder inom detta område och genom Lights In Line AB så erbjuds dessa som tjänster. Mitt mål är att våra kunder genom proaktivitet skall tjäna pengar på att utnyttja de tjänster inom kvalitetssäkring som vi erbjuder”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *