Öresundskraft.se till molnet och Lights In Line prestandatester

Öresundskraft är ett av Sveriges större energibolag. Kärnverksamhet är försäljning och distribution av energi (el, fjärrvärme, naturgas och fjärrkyla) samt försäljning av bredband och fordonsgas. Försäljning och distribution av el drivs i två separata bolag enligt reglerna i ellagen.

 

I samband med ny design av hemsidan så beslöt man att byta plattform och flyttade till Microsofts molnmiljö, Windows Azure.

Efter kontakt med Lights In Line togs beslut om att kvalitetssäkra prestandan och tillgängligheten av webbplatsen i den nya miljön.

Lights In Line satte genast igång med prestandatest och applikatorisk övervakning, dvs. se hur användaren upplever svarstiderna, på webbplatsen innan flytten. Resultatet av dessa tester jämfördes med prestandatesterna på den nya webbplatsen i molnet och fick godkänt.

Charlotte Dunder Forslin, produktansvarig Extern webb på Öresundskraft:
”Det kändes tryggt att ta hjälp av Lights In Line AB för att kvalitetssäkra prestanda och tillgänglighet för den nya hemsidan i samband med byte av både CMS och plattform.  Dessutom kunde vi med Lights In Line på ett enkelt sätt utforska och mäta prestandaförändring vid upp- respektive nedskalning av kapaciteten.

Den applikatoriska övervakningen före och efter flytten är användbar i proaktivt syfte.”Publicerat

av


Har du koll på din webbplats prestanda och tillgänglighet?
Känner du dig osäker
så är du inte ensam!

Ladda ned vår brochyr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om artiklar, nyheter, mm.


Följ oss på sociala medier

Senaste artiklarna