Succé för Lights In Line s E2E tjänster på Piab

Sedan drygt ett år tillbaka har Piab använt sig av Lights In Lines E2E tjänster för övervakning, trendanalyser, larm och SLA-rapportering.

”Vi har nu bättre koll på vår tillgänglighet tack vare lättlästa SLA-rapporter och dessutom så får vi direkt larm om våra tjänster på hemsidan skulle få problem” säger Manuel  Donoso, IT-chef på Piab.

Från Piabs hemsida kan den presumtive kunden efter inloggning ”plocka ihop” sin produkt, E2E tjänsten övervakar att dessa rutiner fungerar och larmar om något problem.

Just att övervaka mera komplexa skeenden upplever vi som styrkan i E2E tjänsten , säger Manuel och fortsätter:

”Vi är helnöjda med LIL s tjänster och känner ett stort förtroende  i deras serviceanda och flexibilitet”

 

Om Piab

Piab grundades 1951 och har tagit fram innovativa lösningar som förbättrar energieffektiviteten, produktiviteten och arbetsmiljön hos vakuumanvändare runt om i världen. Som en tillförlitlig partner till många av världens ledande tillverkare utvecklar och tillverkar Piab en komplett uppsättning av vakuumpumpar, vakuumtillbehör, vakuumtransportörer och sugkoppar för ett stort antal processer inom automatiserad materialhantering och fabriksautomatisering. Piab har en världsomspännande organisation med dotterföretag och distributörer i fler än 50 länder, med huvudkontor i Sverige.


Publicerat

av


Har du koll på din webbplats prestanda och tillgänglighet?
Känner du dig osäker
så är du inte ensam!

Ladda ned vår brochyr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om artiklar, nyheter, mm.


Följ oss på sociala medier

Senaste artiklarna