Succé för Lights In Line s E2E tjänster på Piab

Sedan drygt ett år tillbaka har Piab använt sig av Lights In Lines E2E tjänster för övervakning, trendanalyser, larm och SLA-rapportering.

”Vi har nu bättre koll på vår tillgänglighet tack vare lättlästa SLA-rapporter och dessutom så får vi direkt larm om våra tjänster på hemsidan skulle få problem” säger Manuel  Donoso, IT-chef på Piab.

Från Piabs hemsida kan den presumtive kunden efter inloggning ”plocka ihop” sin produkt, E2E tjänsten övervakar att dessa rutiner fungerar och larmar om något problem.

Just att övervaka mera komplexa skeenden upplever vi som styrkan i E2E tjänsten , säger Manuel och fortsätter:

”Vi är helnöjda med LIL s tjänster och känner ett stort förtroende  i deras serviceanda och flexibilitet”

 

Om Piab

Piab grundades 1951 och har tagit fram innovativa lösningar som förbättrar energieffektiviteten, produktiviteten och arbetsmiljön hos vakuumanvändare runt om i världen. Som en tillförlitlig partner till många av världens ledande tillverkare utvecklar och tillverkar Piab en komplett uppsättning av vakuumpumpar, vakuumtillbehör, vakuumtransportörer och sugkoppar för ett stort antal processer inom automatiserad materialhantering och fabriksautomatisering. Piab har en världsomspännande organisation med dotterföretag och distributörer i fler än 50 länder, med huvudkontor i Sverige.

Det här inlägget postades i E2E-övervakning, Kundcase av Bo Svensson. Bokmärk permalänken.
Bo Svensson

Om Bo Svensson

Grundare och VD för Lights In Line, har mycket lång erfarenhet av att leda arbete inom test och kvalitetssäkring: “Genom mitt mångåriga arbete som IT-chef, ledare/ teknisk projektledare inom offentlig-, handel-, industri- och IT-konsultorganisationer/företag förstår jag vikten av att i tid göra kvalitetssäkring av IT-system. Sedan flera år tillbaka har jag arbetat fram metoder inom detta område och genom Lights In Line AB så erbjuds dessa som tjänster. Mitt mål är att våra kunder genom proaktivitet skall tjäna pengar på att utnyttja de tjänster inom kvalitetssäkring som vi erbjuder”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *